Glassmagning

Kategori
Arrangementer i Resturant Messen
Sidste dato
18/04/2018 00:00
Sted
Resturant Messen Aars - Messevej 1, 9600 Aars, Danmark
Telefon
98 62 29 25
E-mail
Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.
Hjemmeside

Onsdag den 18. april 2018 arrangerer Restaurant Messen Riedel glassmagning i samarbejde med Riedel-ambassadør *** og HJ Hansen vin.

Glas er en videnskab,ikke uden grund har østrigske Riedel i mange år forsket i påvirkning af lugtesansen og smagsløgene i forhold til glassenes udformning. Det rigtige glas til den rigtige vin kan faktisk betyde, at en vin dufter og smager af 50% mere. Det lyder som et forsøg på indbildning, men er i realiteten næsten trylleri. Kom med til Riedel-glassmagning og bliv overbevist! Vi serverer 3 forskellige vine i 3 forskellige glas.

Riedel er kendt for at have et vinglas til enhver vin og har i mange år fortalt historien om, hvor vigtigt glasset er for den perfekte vinoplevelse – den gode smagsoplevelse starter ved det rette glas.

Derfor kan du få et Riedelglas i mange forskellige former, der er optimeret til den enkelte vin og druetype.

Kom med og oplev magien i det rigtige glas.

Når aftenen er slut, får du dine glas med hjem GRATIS (samlet værdi 750 kr.)

Efter glassmagningen serveres der lidt ost og pølse sammen med endnu et godt glas vin. Der vil også være et par gode tilbud på såvel vin som glas.

Denne magiske aften koster kr. 495,- pr. person, inkl. 3 Riedelglas til en værdi af kr. 750,- samt en rabatkupon til tapas fra Restaurant Messen på kr. 250,-

Billetter bestilles påDenne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.eller på 22631699

 
 

Alle datoer

  • 18/04/2018 00:00