Lokaler

Restauranten

Restaurant Messen råder over en række lokaler der er blandt andet selve restauranten som hovedsagligt bliver benyttet til messer og til bespisning af kursister.

Restauranten råder over lokaler i alle størrelser. Det er ligemeget om i er 10 eller 2000, så har vi lokalet til jer.

Messen har lokalerne til møder, receptioner, firmafester, brylluper, jubilæumer, konfirmationer eller fødselsdagsfester

Blå Stue

Blå Stue er det mest benyttede lokale ved Restaurant Messen. Blå Stue er kendt for at have sin egen stemning fordi man har de blottede bjælker i loftet samt den rolige belysning der er i lokalet.

Blå Stue har plads til 130 personer og i stuen bliver der holdt fester for grupper på mellem 30 og 130 personer.

 

 

Auditorium

Auditoriummet er det nyeste lokale Restaurant Messen råder over. Auditoriummet blev opført i 2008, og der er der plads til mellem 50 og 240 personer deri, der er dog kun mulighed for 200 til spisning i Auditoriummet.

Auditoriummet har højt til lofter og bliver tit benyttet til konferrencer og møder af anden slags. Hvilket hovedsagligt på grund af det store rum som man får, men også på grund af den fastopførte scene der er i den ene ende af Auditoriummet.


Hal 1 & 2

Til de helt store arrengenmeter råder Restaurant Messen over to meget fleksible haller, det giver os mulighed for at indrette hyggelige festlokaler i alle størrelser fra 250 til 2000 personer.

Hallerne er ofte blevet brugt til store arrangementer igennem Messecenter Vesthimmerland, men dette er ikke alt de bruges til. I hallerne har du mulighed for at holde arrangementer på op til 2000 mennekser. 

 

Terresse  1 & 2

Restauranten råder også over to mindre sammenhængende lokaler, nemlig Terrasse 1 og 2. Lokalerne har begge plads til ca. 35 personer.

Fordelen ved at benytte sig af terrassen er at det er to sammenhængende lokaler, derfor har man mulighed for at mødes og drikke kaffe i det ene og spise i det andet.