Butterdejsskal med høns i asparges Skal med fyld af hønsekød og asparges |
Bagt vildlaks Bagt vildlaks anrettet på sprød salat serveret med marinerede porre, rejer, dild-lemon dressing og flutes |
Landskinke med melonsalat Skiver af landskinke anrettet på frisk melonsalat hertil flutes |
Flæskesteg med det hele Flæskesteg serveret bagte æbler, rødkål, brunede og hvide kartofler, chips, surt, sødt og flæskestegssauce |
Kalvesteg stegt som vildt Gammeldags kalvesteg serveret med sæsonens friske grønsager, surt, sødt, waldorffsalat, hvide kartofler samt flødevildtsauce |
Langtids brassieret oksesteg Gammeldags oksesteg serveret med glaserede løg, grønsager, hvide kartofler, surt og sødt samt skysauce |
Hjemmelavet islagkage Tre slags hjemmelavet is på makronbund pyntet med frisk fløde |
Hjemmelavet Romfromage Romfromage med lun kirsebærsauce |
Hjemmelavet isrand Vanilje isrand med chokoladestykker og frisk frugtsalat |
Pålægsbord 5 slags pålæg med friskbagte boller og tilbehør |
Suppe Suppe efter eget valg |
Prisen inkludere |