Fest med all inclusive

Kimbrerfest Buffet

Så er vi igen klar med et godt tiltag - venligst se nedenstående

Succes med Farlig Fredag

Farlig Fredag er blevet lidt af en succes. De to næste "Farlige Fredage" den 31. januar og 7. marts er begge to udsolgt. Derfor har vi valgt at offentliggøre yderligere to datoer med "Farlig Fredag" det bliver fredag den 25. april samt fredag den 13. juni. konceptet bliver det samme med rigtig god mad og tilhørende vine. 

Fest til fast pris

Du kan hente flyeren ved at "klikke her"

Farlig Fredag

Restaurant Messen Lancerer farlig fredag, et nyt koncept hvor Restaurant Messens kokke udfordrer dine smagsløg med en spændende og anderledes gourmet menu. Menuen er hemmelig indtil selve aftenen. Det eneste vi røber på forhånd er, at der tale om minimum 5 retter, som alle passer ind i aftenens tema.

 

Planlagte  "Farlige Fredage"

Klik her for at se fremtidige arrangementer  

 

Sammen men aftenens menu serverer vi 6 forskellige vine, samt en velkomstdrik. Vinen er naturligvis nøje udvalgt så den passer til aftenens menu. Vinen serveres fra vores vinbuffet hvor der også vil være isvand. Hvor meget du drikker er op til dig selv, der er vin osv. ad libitum fra kl. 18.30 til kl. 22.30

 

Pris for hele aftenen med mad og drikkevarer fra kl. 18.30 til kl. 22.30 er kun kr. 569,-

 

Farlig fredag er en oplagt måde for bestyrelsen, vejen, kortklubben, vennerne, dig og konen, osv. at komme ud og spise på. Vi garanterer, at der venter jer en oplevelse ud over det sædvanlige.

 

Der dækkes naturligvis bord så i sidder sammen med dem man ønsker og her er det lige meget om man er 2 eller 15 personer.

 

I løbet af aftenen vil vores kokke og tjenere guide jer og fortælle lidt om både maden og vinen. Vel mødt til en spændende aften hvor rigtig god mad, vin og hygge vil være i højsædet.

 

Kun mod forudbestilling

For bord reservation ring på 98622925 eller send en mail på Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Vi glæder os til at se jer i Restaurant Messen

Side 1 ud af 2