MØDER, KURSER OG KONFERENCER I NORDJYLLAND
Hos Messecenter Vesthimmerland har vi nye og flotte faciliteter, som kan løfte dit næste møde, kursus eller konference til et højere niveau.
Med plads til alt fra 2 til 2000 deltagere har vi med sikkerhed plads til dit næste arrangement. Om din virksomhed eller forening ønsker at afholde en stor konference eller blot ønsker et internt kursus, så er I sikret optimale rammer hos Messecenter Vesthimmerland.
Læs mere om møde & kursus lokaler i Restaurant Messen
Læs mere om konference lokaler i Restaurant Messen
Læs mere om Firma fest & Event i Restaurant Messen
Læs mere om overnatning i forbindelse med møde og konferencer i Restaurant Messen30 års erfaring og blandt de absolut største og mest professionelle venues i Danmark til møder, konferencer og messer forpligter...
Vores medarbejderstab har stor erfaring med planlægning og afvikling af alle typer arrangementer - både de store konferencer og de små intime møder. Vi kan tilbyde en fleksibilitet ud over det sædvanlige, så din næste firmafest, julefrokost, konference, møde eller lignende bliver lige efter dine ønsker og behov.
Vi giver inspiration og bud på "skæve vinkler", så dit arrangement bliver unikt og personligt, vi garanterer, at dine gæster får et minde, de sent vil glemme...
Vi har 600 gratis P-Pladser lige uden for døren.
Vores AV-Udstyr er opgraderet med nyt og moderne udstyr i ALLE vores møde- og konferencelokaler.
DERFOR... kan du trygt lægge dit næste arrangement i vores hænder, vi garanterer at både du og dine gæster, får en oplevelse der sidder lige i skabet - det kalder vi 110% gæstfrihed.
Restauranten kan levere gourmet-oplevelser af højeste kvalitet .
Handler det om middag for to, en komplet kursuspakke med fuld forplejning hele dagen eller bespisning af 2.000 gæster til en firmafest med en 3 retters goumet-menu med tilhørende vine, kan Restaurant Messen byde på et righoldigt udvalg af retter tilpasset enhver lejlighed og et hvert ønske og budget.
Restauratør Jørgen Odgaard er internationalt uddannet. Med sine rødder solidt plantet i det dansek køkken ved han altid, hvad der skal til - uanset om det er buffet-servering, en gourmetaften, specialarrangementer eller det lette, lækre til bestyrelsesmødet eller arbejdsfrokosten.